Luxe nieuwe auto’s, exclusieve occasions en import auto's bij De Zwart Auto-Service


Zoekt u een exclusieve occasion? Een tweedehands auto (2e hands auto) van een kwaliteitsmerk? Een bijzondere import auto (een ge´mporteerde auto, bijvoorbeeld een Duitse auto) of een (jonge) occasion met stijl en klasse? Bij De Zwart Autoservice in Middenmeer vindt u de luxueuze auto (nieuwe auto) of exclusieve occasion (luxe occasion) van uw dromen!

De Zwart Autoservice is gespecialiseerd in de in- en verkoop van modellen van verschillende kwaliteitsmerken, zoals bv Volkswagen, Citroen, Renault en Peugeot. Uiteraard is ons bedrijf RDW gecertificeerd en zijn wij aangesloten bij de Stichting Nationale Auto Pas (NAP). Zo bent u verzekerd van een een jonge occasion, jong gebruikte auto of tweedehands auto, bijvoorbeeld belastingvrije auto van de allerhoogste kwaliteit!

Wij zorgen bij de keuze van occasions altijd voor een goede duidelijke historie zodat we zeker weten dat de km stand klopt en het onderhoud goed uitgevoerd is geweest.

Op die manier zijn we zeker van een goede nette auto die we voor een scherpe prijs op de markt zetten. Uiteenlopende prachtige occasions Bij De Zwart Autoservice kunt u onder meer terecht voor:

- jonge occasions
- exclusieve occasions / luxe occasions
- ge´mporteerde auto’s (auto import)
- belastingvrije auto’s (dus geen BPM)
- elektrische auto’s en andere zuinige auto’s

En natuurlijk voor al uw onderhoud en reparaties van uw voertuig. RDW gecertificeerd en aangesloten bij de Stichting Nationale Auto Pas (NAP) Op zoek naar een prachtige auto (ge´mporteerde auto, import auto, Duitse auto, elektrische auto, zuinige auto) of luxe occasion in Middenmeer, exclusieve occasion, jonge occasion en nieuwsgierig geworden? En zoekt u een betrouwbaar bedrijf dat RDW gecertificeerd is en is aangesloten bij de Stichting Nationale Auto Pas (NAP)

Bekijk hier het aanbod van De Zwart Autoservice of neem contact met ons op!